Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس فرهنگی جام نیـوز، تدی چان کارگردان، نویسنده، تهیه کننده و بازیگر مطرح هنگ کنگی است. او در سمت استاد در کارگاه‌های فیلمسازی سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر شرکت کرده است.

در زیر گفت‌وگوی کوتاهی را با او درباره آثارش و سینمای هنگ کنگ می‌خوانید.

سومین فیلم شما، «بیست و چند ساله» بسیار در هنگ کنگ مورد توجه قرار گرفت و جزء آثار پرفروش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمی درباره آن فیلم صحبت کنید:

آن فیلم را در سال ۱۹۹۴ ساختم و داستانش درباره عده‌ای از افرادی است که در دهه سوم زندگی‌شان به سر می‌برند. آن‌ها به آینده فکر نمی‌کنند؛ شب‌ها زندگی می‌کنند و زندگی چندان خوبی هم ندارند؛ پول چندانی ندارند و گمان می‌کنند آینده خوبی نخواهند داشت. این فیلم درباره زندگی نه چندان خوب این جوانان است. من برای ساختن این فیلم تحقیقات زیادی درباره زندگی شبانه در هنگ کنگ داشتم. فیلم هم، فیلمی سرگرم‌کننده است و به قول شما، موفق بوده است.

شما یک فیلم ساخته‌اید با بازی جکی چان، به نام «جاسوس تصادفی» (۲۰۰۱). چه شد که با جکی چان همکاری کردید؟

وقتی من ۲۳ ساله بودم و جکی چان ۱۸ ساله، من دستیار شخصی او بودم. همکاری ما از آنجا آغاز شد و ادامه پیدا کرد.

در کارنامه شما فیلم‌های اکشن زیادی دیده می‌شود. نظرتان درباره این ژانر چیست؟

کونگ‌فو و قهرمانان اسطوره‌ای چینی تأثیر زیادی بر ژانر اکشن در هنگ کنگ و چین گذاشته‌اند و اکثر فیلم‌های اکشن هنگ کنگی-چینی درباره این دو موضوع هستند که با هم همپوشانی زیادی هم دارند، زیرا قهرمانان ما اهل ورزش‌های رزمی بودند. آن‌ها با هم مبارزه می‌کردند تا ثابت کنند چه کسی بهتر و پرقدرت‌تر است. در این میان، موضوعاتی چون عشق و نفرت هم در فیلم‌های ما دیده می‌شوند. در غرب، از این نوع فیلم‌ها نمی‌سازند. بنابراین، به نوعی از ما انتظار می‌رود که این نوع فیلم‌ها را بسازیم. بسیاری از فیلمسازان چینی به هالیوود رفته‌اند؛ نظیر جان وو، آنگ لی و خود جکی چان. در هالیوود به آثار کونگ‌فویی علاقه دارند، اما بلد نیستند این نوع فیلم‌ها را بسازند. برای همین به سراغ فیلمسازان چینی می‌روند.

به ژانرهای دیگر هم علاقه دارید؟

ژانر موضوع چندان مهمی در سینما نیست. برای من بین المللی بودن موضوع مهم است؛ ماجرای فیلم باید بتواند هم در آفریقا هم آمریکا و در همه جای دنیا با مخاطب ارتباط برقرار کند. فیلم باید درام قوی‌ داشته باشد و تماشاگران را تحت تأثیر قرار دهد.

جشنواره فیلم هنگ کنگ جشنواره بزرگی است. شما ظاهراً با آن جشنواره همکاری دارید؟

بعضی مواقع من عضو کمیته انتخاب فیلم‌ها می‌شوم و آثار کارگردانان فیلم اولی را انتخاب می‌کنم. همچنین، فیلمنامه ها را می‌خوانم. هنگ کنگ پلی است که چین را به دنیا مرتبط می‌کند. اولین فیلم ما در هنگ کنگ، حدود صد سال پیش ساخته شد.

در هنگ کنگ، سالانه چند فیلم ساخته می‌شود؟

در دهه ۱۹۸۰، حدوداً ۳۵۰ فیلم در سال ساخته می‌شد اما هم اکنون سالی حدود ۵۰ تا ۶۰ فیلم. بیشتر آن‌ها محصول مشترک با چین هستند.

دلیل اصلی شرکتتان در جشنواره فجر چیست؟

دوست دارم با فیلمسازان ایرانی فیلم مشترک بسازم.

در میان فیلم‌های ایرانی که دیده‌اید، کدام را بیشتر دوست دارید؟

«جدایی نادر از سیمین» را خیلی دوست دارم.

تاریخ برگزاری سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر از ۸-۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ (۲۱ تا ۲۸ آوریل ۲۰۱۷) به دبیری رضا میرکریمی و مکان آن در تهران می‌باشد.

افکار

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۹۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، عاطفه زارعی عصر چهارشنبه در اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» ضمن تبریک روز بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران است و هر کجا خبری از تمدن، پیشرفت و توسعه به گوش می‌رسد سرنخ‌هایی از کتاب و کتابت به خوبی مشهود است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دومین اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان با حمایت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، محافل ادبی در کشور و استان‌ها شکل گرفته است افزود: هدف این جشنواره شناسایی استعدادها و پرورش اندیشه‌ها در راستای غنی‌سازی و ترویج فرهنگ و ادبیات ایران است‌.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه همچنین هدف از این جشنواره شناخت واقع‌بینانه از ادبیات کودکان و نوجوانان و تلاش مستمر برای پی بردن به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بالقوه آنهاست خاطرنشان کرد: حمایت، هدایت و راهبری بالیدن به نسل نوجوانی است که اندیشه ورز جستجو کند، بخواند، بپرسد، بنویسد و روی پای فرهنگ کشور خود بایستد.

وی تصریح کرد: با توجه به رسالت و مأموریت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مبنی بر ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی؛ راه اندازی محفل‌های ادبی و از دل این محفل «جشنواره ملی شعر و داستان دوست من کتاب» متولد شد.

زارعی با بیان اینکه آئین «اختتامیه نخستین دوره جشنواره دوست من کتاب» تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شد و امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ شاهد برگزاری دومین دوره اختتامیه هستیم ادامه داد: امروز گرد هم آمده‌ایم تا شعر و داستان‌های ارسالی درباره کتاب و اهمیت آن را تأکید کنیم.

وی با اشاره به اینکه در کنار محفل ادبی، محفل قرآنی نیز در کتابخانه‌های عمومی شکل گرفت خاطرنشان کرد: به همین دلیل بخش ویژه دومین دوره جشنواره با محوریت قرآن و عترت پیامبر اسلام (ص) تعریف شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه در مرحله اول جشنواره دوست من کتاب ۱۹ استان مشارکت داشتند و در مرحله دوم ۳۱ استان مشارکت کردند گفت: نقطه قوت این جشنواره حضور چهره‌های برجسته ادبی به عنوان داوران این جشنواره است که از تک تک آنها باید قدردانی کنیم.

زارعی در ادامه اضافه کرد: در این جشنواره ۸۵۰ اثر از ۳۱ استان ارسال و مورد داوری قرار گرفته است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو بخش شعر و داستان ۳۷ برگزیده دارد و در مجموع از ۴۲ نفر تقدیر می‌شود.

وی در پایان متذکر شد: امیدوارم با شناخت عمیق و واقع‌بینانه از کودک و نوجوان و با اشتراک دانش شخصی شاهد رشد، شکوفایی و مانایی ادبیات کودکان و نوجوان باشیم.

کد خبر 6094663

دیگر خبرها

  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • بذرپاش: فصل نوینی از تعاملات اقتصادی ایران و امارات رقم می‌خورد
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم